• Eesti

Kaja Kallas: Kummaline otsus põlevkivikatelde kohta

Eesti uudised, Tehnoloogiaarendus - eteap February 5, 2010

Postimees, 05.02.2010

Vandeadvokaat Kaja Kallas imestab Postimehes riigikogu otsuse üle toetada suures mahus uute põlevkivil baseeruvate katelde rajamist arvestades suurt hulka vastuvõetud arengukavasid, direktiive, plaane ning rahvusvahelisi kokkuleppeid, mis kõik näitavad suunda, kuhu energeetika võiks areneda ja peaks arenema, arvestades inimeste vajadusi, keskkonna olukorda ja loodusvarade piiratust.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes