• Eesti

Pärnu Postimehe juhtkiri: Tuuleusulised

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap March 19, 2010

Pärnu Postimees kirjutab oma 19. märtsi juhtkirjas, et konservatiivse eestlase esimene reaktsioon on kõigele tundmatule vastu seista, kuid pimesi tuuleparkide vastu protesti avaldada pole mõtet.

Pärnu Postimehe arvates aetakse nelja maakonna ühist teemaplaneeringut koostades asja vähemalt õigest otsast. Pärnu maavalitsuse tuuleusulise arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Heiki Mägi sõnum on ju õige: tehkem piirangute planeeringu asemel võimaluste planeering. Mida rohkem on osalisi, seda vähem leidub hiljem vastalisi.

Vaata ka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes