• Eesti

Tuuleparkide vastu sõdijad on viimaks rahunenud

Tuuleenergia - eteap March 13, 2010

Õhtuleht online, 13.03.2010

Tuuleparkide rajamine saartele ning Haapsalu ja Pärnu lähedale on tekitanud kohalike seas suure pahameeletormi, mida on juba üle aasta protestiaktsioonidega väljendatud.

Nüüd käsil uus etapp ehk tuuleenergeetika teemaplaneeringute koostamine, vahendab TV3 uudistesaade. Nii käivad keskkonna mõjude hindamist korraldavad spetisalistid külakorda, et ühiselt planeeringut arutada ja selgitada.

Ka tuuleparkide vastu sõdijad on hetkeks sõjakirve maha matnud. Hiidlane, aktiivne tuuleparkide vastu võitleja Kristi Ugam ütles, et koostööd võib teha, aga kõiki müüte tuuleenergeetika headuse osas siiski uskuda ei saa.

Vaata ka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes