• Eesti
  • English

Adopteeri endale tuulik Euroopas

Tuuleenergia blogi - eteap April 25, 2010

Vaatamata tuhapilvede poolt takistatud lennuliiklusele toimus Varssavis 20 – 23.aprillil Euroopa tuuleenergia konverents (EWEC), kus  Euroopa Tuuleenergia Assotsiatsioon (EWEA) lanšeeris kampaania “Breath Fresh Air”. Värske õhu kampaaniale saab oma toetuse anda adopteerides virtuaalselt mõne tuuliku Euroopa Liidus. 
ETEA adopteeris tuuliku Eesti esimesest tuulepargist Pakrist, mis hoiab aastas ära 3025,88 tonni CO2 õhku paiskumise. Hääleta ETEA tuuliku poolt ja adopteeri endale oma ning võid võita reisi mõnda tuuleparki Euroopas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes