• Eesti

Parts: elekter on meil odav olnud

Energiakaubandus - eteap April 6, 2010

Postimees, 05.06.2010

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts ütles täna riigikogu liikmete arupärimistele vastates, et Eestis on elekter olnud Euroopa Liidus üks odavamaid seetõttu, et me pole elektrijaamadesse kuigi palju investeerinud, kirjutab Postimees.

Meil on olnud elektrijaamad, mille investeeringud varem tehtud, kuid see aeg on nüüd ümber saamas ja vajame uusi investeeringuid, lausus Parts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes