• Eesti

Osoonis eesti tuultest

Tuuleenergia blogi - eteap May 18, 2010

ETV-s & ETV2-s on mai keskkonnakuu, mil näidatakse palju dokumentaalfilme ja -sarju keskkonnaprobleemidest ning keskkonnasäästlikuma ja loodussõbralikuma elukeskkonna loomisest. 31 mai õhtul näeb Osoonis seni Eestis avaldamata kaadreid, mis filmitud Virtsu tuulepargi tuuliku tipust.

Tuuleenergiat kajastavas saates räägib teiste seas Eesti tuuleenergia seisust Eesti Tuuleenergia Assotsiatsiooni juhatuse esimees Martin Kruus ning tuulikute hingeelu tutvustab Nelja Energia tootmisjuht Raimo Pirksaar. 

Osoon on ETV eetris esmaspäeval 31. mail kell 20.05 ning kordust võib näha päev hiljem kell 12.40.

Vaata ka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes