• Eesti

Sel nädalal: rohelise sertifikaadi seminar

Tuuleenergia blogi - eteap June 7, 2010

Mis on “Guarantee of Origin” süsteem? Kes saavad müüa ja osta rohelisi sertifikaate ning kuidas “roheluse” kaubanduse süsteem toimib? Palju küsimusi ja palju vastuseid tulemas Radisson Blu hotellis 11 juunil 9.00 – 13.00 toimuval seminaril “Setting up a system for the Guarantee of Origin and how to use it”.

Seminari korraldavad Association of Issuing Bodies (AIB), RECS International ja Eesti Tuuleenergia Assotsiatsioon. Ettekanded on inglise keeles ning mõeldud selles valdkonnas töötavatele inimestele. Osalemine on tasuta, kuid osalejatel palutakse end registreerida.

Vaata ka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes