• Eesti
  • English

Täna tähistatakse ülemaailmset tuulepäeva

Eesti uudised, Tuuleenergia blogi - eteap June 15, 2010

Täna, 15. juunil tähistatakse 26 riigis 210 erineva üritusega Ülemaailmset Tuulepäeva. Eestis toimub Tuulepäeva raames ideekonkursi „Tulevikutuulik“ võitjate autasustamine ning näituse avamine. 

Tallinna Vabaduse väljaku tunneli kohvikus Väike Pariis toimuval konkursi „Tulevikutuulik“ võitjate väljakuulutamisel antakse parimate tööde autoritele üle sõiduauto Toyota Prius ühekuuline tasuta kasutusõigus ning reis tuulikutootja WinWind tehasesse Haminas. Lisaks kingib Eesti Energia konkursil osalejatele külastuse Baltimaade võimsamasse tuuleparki Aulepas. Laekunud ideelahendeid kommenteerivad ning Eesti tuuleenergia arengusuundadest räägivad konkursi žüriiliikmed Martin Kruus, Marek Strandberg, Ando Leppiman, Hannes Tammjärv, Heikki Zoova, Eneli Jänes ja Pasi Tammivaara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes