• Eesti

Tulemas: Tuulepäev 2010!

Tuuleenergia blogi - eteap June 7, 2010

Igal aastal 15.juunil toimub ülemaailmne tuulepäev ning sel aastal korraldas Eesti Tuuleenergia Assotsiatsioon koos toetajatega tuulepäeva eel fantaasiakonkursi „Tulevikutuulik“ tekitamaks innovatiivseid ideid, kuidas võib tulevikus tuulest elektrit tootev tuulik välja näha. Laekunud töödest avatakse 15.06 kell 12.00 Vabaduse Väljaku tunneli Eksperimentaalgaleriis näitus, mis jääb avatuks juuni lõpuni.

Vaata ka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes