• Eesti

KIK tutvustab Energiapäeval tuuleenergia toetuse uut meedet

Tuuleenergia blogi - eteap September 14, 2010

Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) kuulutab sel sügisel tuuleenergeetika toetamiseks välja taotlusvooru, mille vahendid tulevad saastekvootide müügitehingust Hispaania Kuningriigiga. Tutvustamaks toetusskeemi sisu ning Eesti energeetika arengusuundi toimub 14. oktoobril algusega kell 10 Olümpia hotelli konverentsikeskuses Energiapäev.

Ürituse esimeses pooles võtavad sõna ministeeriumite ja KIKi esinejad, kes tutvustavad Eesti energiapoliitikat, CO2 müügitemaatikat ning avanevaid toetusmeetmeid. Lisaks tutvustavad oma tegevusala tulevikuperspektiive Eesti Tuuleenergia Assotsiatsioon ning Eesti Jõujaamade ja Kaugkütte Ühing. Päeva teise poole sisustavad ettevõtjad Austriast ja Hispaaniast, kes tutvustavad nende poolt pakutavaid tooteid ja tehnoloogilisi lahendusi, mis võiks tulevasele taotlejale huvi pakkuda.

Huvilistel tuleb end hiljemalt 8. oktoobriks registreerida aadressil kristiina.pennar@kik.ee

Vaata ka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes