• Eesti

Tuuleenergia toodang tegi taas hüppelise kasvu

Tuuleenergia blogi - eteap November 29, 2010

Tuulikute toodang moodustas Eleringi teatel oktoobrikuus 32,7 GWh, mis eelmise kuuga võrreldes on teinud taas kord hüppelise kasvu, olles ligi 16,7% kõrgem, kui seda oli septembrikuu tuuleenergiast toodetud elektrienergia kogus. Augustiga võrreldes on kasv olnud pea kahekordne, ligi 86% ja eelmise aasta oktoobriga võrreldes on toodangu kasv 40%.Selle aasta kümne kuuga on tuulikud tootnud kokku 213 GWh, võrreldes eelmise aasta sama perioodiga, kus toodeti 145,6 GWh, on kasv olnud märkimisväärne, ligi 46,3%. Taastuvenergiast toodeti oktoobris kokku 83,9 GWh elektrienergiat.

Vaata ka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes