• Eesti

Tulekul on targa elektrivõrgu konverents

Tuuleenergia blogi - eteap April 7, 2011

Kolmapäeval, 20. aprillil 2011.a kell 10.00-16.00 toimub Eesti Kunstimuuseumi auditooriumis Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse, Tallinna Tehnikaülikooli ja Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi eestvedamisel targa elektrivõrgu konverents, mis annab ülevaate, kuidas saavad tarbijad loodetavasti juba lähitulevikus muutuda passiivsetest ostjatest aktiivseteks turuosalisteks.

Tark elektrivõrk kitsamas tähenduses on võimalus tarbijal energiat liigutada kahes suunas (senini ainult ühes) ja saada reaalajas sõltumata asukohast, igakülgset, meid puudutavat energeetika alast informatsiooni. Laiemas mõistes tähendab targa elektrivõrgu rakendamine aga väga suurt avanevat turgu järgnevaks 10 – 20-ks aastaks uutele teenustele ja toodetele, mis võimaldavad tarbijal aktiivselt energiaturul osaleda.

Vaata ka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes