• Eesti

Mis toimub Eestis tuulepäeval?

Tuuleenergia blogi - eteap June 14, 2011

Kolmapäeval ehk 15. juunil peetakse üle maailma tuulepäeva tähistamaks selle loodusliku ressursi võimalusi elektritootmisel ja elektrienergia loodussõbralikumaks muutmisel. Euroopa Tuuleenergia Assotsiatsiooni eestvedamisel korraldatakse tuulepäeva viiendat korda, Eestis on sel aastal pearõhk internetis toimuvatel aktsioonidel.

15 juuni Tuulepäeva aktsioonid Eestis:

  • Intervjuu Delfis, kus 10. – 13.06 perioodil sai Eesti Tuuleenergia Assotsiatsiooni esimehelt Martin Kruusilt küsida kõike, mida tuuleenergia kohta seni ei teatud. Küsimusi laekus palju ning kokkuvõtet vastustest saab lugeda 15. juunil Delfi Majanduse “Intervjuu” rubriigis. Kogu intervjuu ilmub www.tuuleenergia.ee kodulehel.
  • Ehituse ABC viis kauplust – Narvas, Jõhvis, Pärnus ja Haapsalus jagavad 15.juunil kõikidele oma ostjatele tuulepäeva Global Wind Day lilleseemneid koos tuuleenergia infovoldikuga. Seemnelehe kasutusõpetuse leiab youtube’st
  • Tuuleenergia on sotsiaalmeedias. Vaata ja liitu Facebookis ja Twitteris.
  • Valminud on videoklipid tuuleenergiast, mida kutsume üles tuulepäeval jagama oma sotsiaalmeedia võrgustikes, lisama kodulehele jne: „Koer tuult nautimas“, „Tuul vallatleb“, „Ines filmib Tule-tule laulu videot“ (avalikustatakse 15.06.2011 õhtul). 

Kõikide riikide Tuulepäeva üritustega saab tutvuda inglise keelsel kodulehel http://www.globalwindday.org/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes