• Eesti

Sel neljapäeval Tule-tule muusikavideo esitlus Pärnus

Tuuleenergia blogi - etea juuni 28, 2011

Neljapäeval 30. juunil toimub Pärnu ööklubis Sugar Inese selle suve hiti “Tule-tule” muusikavideo presentatsioon ja kontsert. Video võeti osaliselt üles Pakri tuulepargi taustal, kus salvestati ka kaadritaguseid toimetusi, neid saab vaadata youtube videost .

Vaata ka

Lisa kommentaar


Warning: Illegal offset type in isset or empty in /data05/virt1630/domeenid/www.tuuleenergia.ee/htdocs/wp-includes/cache.php on line 680

Warning: array_key_exists() [function.array-key-exists]: The first argument should be either a string or an integer in /data05/virt1630/domeenid/www.tuuleenergia.ee/htdocs/wp-includes/cache.php on line 680
«
»

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes