• Eesti
  • English

Homme algab Tallinnas rahvusvaheline tuuleenergia konverents

Tuuleenergia blogi - eteap October 19, 2011

Homme, 20.oktoobril algab Tallinnas Radisson Blu Olümpia konverentsikeskuses kahepäevane tuuleenergia konverents, kus võtavad sõna üle kahekümne oma ala eksperdi, neist üle poole on välisesinejad. Eesti Tuuleenergia Assotsiatsiooni 10. sünnipäeva raames korraldatav üritus on esimene rahvusvaheline tuuleenergiale pühendatud konverents Eestis, mis saab teoks koostöös Rootsi Tuuleenergia Assotsiatsiooniga, ning SIDA (Swedish International Development Cooperation Agency) rahastuse toel.

Konverentsi avavad Rootsi suursaadik E. Hr. Jan Palmstierna, Riigikogu Majanduskomisjoni esimees Kaja Kallas, Rootsi Tuuleenergia Assotsiatsiooni president Fredrik Lindahl ning Eesti Tuuleenergia Assotsiatsiooni juhatuse esimees Martin Kruus. Kahe päeva jooksul puudutakse nii tuuleenergia sotsiaalseid, visuaalseid kui ka majanduslikke külgi ning konverents päädib päevakohaseima teemaga – miks ja kui palju tuleks tuuleenergiat riiklikult toetada.

Registreerimine konverentsile on lõppenud, kuid põhisõnumeid saab jälgida www.facebook.com/tuuleenergia ja www.twitter.com/tuuleenergia ning ka tuuleenergia blogi kaudu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes