• Eesti

Tuuleenergia osakaal energiabilansis võiks suureneda mitmeid kordi

Eesti uudised, Tuuleenergia - etea november 6, 2011

Keskkonnanädal, 06.11.2011

Eestis ei ole veel otsustatud kuidas tulevikus elektrienergiat toota – kas selleks on põlevkivi, tuumajaam või taastuenergia allikad õhk-vesi-päike. Keskkonnaminister Keit Pentus ütles, et kasutada tuleks kõiki variante eelistades keskkonnasäästlikku põhimõtet. 

Vaata ka

Lisa kommentaar


Warning: Illegal offset type in isset or empty in /data05/virt1630/domeenid/www.tuuleenergia.ee/htdocs/wp-includes/cache.php on line 680

Warning: array_key_exists() [function.array-key-exists]: The first argument should be either a string or an integer in /data05/virt1630/domeenid/www.tuuleenergia.ee/htdocs/wp-includes/cache.php on line 680
«
»

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes