• Eesti

Osale rahvusvahelisel tuuleenergia fotokonkursil

Tuuleenergia blogi - eteap January 20, 2012

Mida tähendab tuul ja selle energia?
Kas tuuleenergiat on võimalik kaameraga  jäädvustada? Kas elektrituulikutest annab leida uusi, seni kajastamata ja huvitavaid vaatenurki? Ära lase neid mõtteid tuulde, vaid talleta fotoaparaadi või telefoniga ning saada parimad kaadrid fotokonkursile “Wind in Mind”.

Euroopa Tuuleenergia Assotsiatsioon (EWEA) ja Globaalne Tuuleenergia Nõukogu (GWEC) avasid täna rahvusvahelise fotokonkursi, kuhu oodatakse (harrastus)fotograafidelt kaadreid tuuleenergiast üle kogu maailma. Võistlus kestab kuni 6. maini ning võitjad kuulutatakse välja ülemaailmsel tuulepäeval – 15. juunil 2012.

Konkursi võitja saab auhinnaks 1000 eurose Amazoni kinkekaardi ning kindlustab oma pildile koha professionaalses webi fotogaleriis hardrainproject.com ning ka taastuvenergia väljaandes ‘Recharge’ ja tuuleenergia tööstuse ajakirjas ‘Wind Directions’. Viiele fotole, mis napilt esikohast ilma jäävad kingib korraldaja 250 eurosed Amazoni kinkekaardid ning kõik võidutööd lähevad  EL-i alale välinäitusele Brüsselis.

Konkurss on avatud kuni 6. maini. Lisainformatsiooni leiab tuulepäeva ingliskeelselt kodulehelt, kus saab ka oma fotod esitada: www.globalwindday.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes