• Eesti

Tuulest toodud

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap May 24, 2012

Meie Maa, 24.05.2012

Teatud vastuolulisusele vaatamata on tuuleenergeetika oma kombitsaid järjekindlalt meie igapäevaellu ajamas.

Üldsuse fookuses on rohkem olnud küll suurte tuuleparkide temaatika, kuid selle kõrval on entusiastid järjekindlalt tegelenud ka “väiketootmisega”.

Kodumajapidamise viimine alternatiivenergeetikale tähendab küll suurt alginvesteeringut, kuid kuna surve elektrihinnale on ka pikemas vaates pigem tõususuunas, siis ei ole “tasumise tund” üldsegi mitte liiga kaugel. Rääkimata sellest, et energia tootmine n-ö kohtadel on ka riigi jaoks strateegilises mõttes täiendava turvakihi tekitamine.

Vaata ka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes