• Eesti

Baltic Wind Energy soovib taas kohtus muuta Natura 2000 alade loetelu

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap June 15, 2012

BNS, 15.06.2012

Saaremaa tuuleenergeetika ettevõte Baltic Wind Energy OÜ on taas vaidlustanud Natura 2000 võrgustiku alade nimekirja nõudes ettevõtte omandis olevate kinnisasjade Natura 2000 võrgustiku alade loetelust välja arvamist.

Tallinna ringkonnakohtu pressiesindaja Kairi Küngas ütles BNS-ile, et OÜ Baltic Wind Energy esitas kaebuse valitsuse 2009. aasta 23. aprilli korraldusele, millega muudeti Natura 2000 võrgustiku alade nimekirja.

Tallinna halduskohus jättis firma kaebuse mullu detsembris rahuldamata.

Riigikohus rahuldas mullu 31. mail OÜ Baltic Wind Energy kaebuse valitsuse 2006. aasta 27. juuli Saare maakonnas hoialade kaitse alla võtmise määrusele. Määrusega arvati Võilaiu hoiuala koosseisu kinnistud Roostiku, Nuka, Kadastiku, Kruusiaugu ja Lagle.

Krediidinfo andmetel on Baltic Wind Energyl Saare maakonnas kokku 73 kinnistut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes