• Eesti

Läänemaa uus Nokia?

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap June 19, 2012

Lääne Elu, 19.06.2012

Reedel oli huvilistel võimalik nautida kaunist Läänemaad otse Virtsu elektritiivikute “südamest”. Karvaseid ja sulelisi tuli üle Eesti kokku palju, mis tähendas, et nii mõnedki jäid fantas­tilisest kogemusest seekord ilma.

Huvilised liikusid ühe tiiviku alt teise, püü­des silma järgi hinnata, kus ülesmineku järje­kord kõige väiksem on. Meediaväljaannete töö­tajad olid õnnega koos, sest nende jaoks oli „broneeritud” üks tiivik, mis tekitas mõneski la­vainimeses” nii tuska kui ka nalja. „Peaks vist samuti ajakirjanikuks hakkama, siis saaks kohe pressikaardi letti virutada ja kõik läheks libedamalt,” ütles üks keskealine mees muheldes.

Mitmesugused vaateplatvormid ja tuletornid on alati olnud head turismi tõmbeobjektid. Ehk tasuks kaaluda ka tiivikute tihedamat üldsuse­le avamist. Paljud näevad tuuletiivikuid kui valgeid monstrumeid, mis risustavad üldist looduspilti. Aga tiivikuis on potentsiaali anda võimalust kogeda loodust ja oma kodumaad teist­suguse nurga alt ning pakkuda mujalt tulijaile hea põhjuse, miks alati tagasi tulla.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes