• Eesti
  • English

PAKRI Teadus- ja Tööstuspark avas uksed

Tuuleenergia blogi - eteap July 11, 2012

Taastuvenergeetikale, targale energiavõrgule, hoonete energiatõhususele ja energia salvestamisele suunatud ettevõtluskeskkond PAKRI Teadus- ja Tööstuspark avas juulis Paldiskis oma esimese hoone.

5000 m2 suuruse renoveeritud lao- ja tootmishoone avamise lindi lõikasid läbi esindajad Eesti Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumist, Tallinna Teaduspargist Tehnopol, Paldiski Linnavalitsusest, Eesti Tuuleenergia Assotsiatsioonist ja NN Arendus OÜ-st. Hoone avamine tähistab PAKRI Teadus- ja Tööstuspargi esimest sammu 2007. aastal välja töötatud ärikeskkonna kontseptsioonist, mis kasvab ligi 60 hektari suurusele alale Paldiskis.

“Viimased viis aastat oleme tegelenud PAKRI kontseptsiooni täpsustamisega, partnerite kaasamisega, võtmekliendi otsimisega ja pargi ala planeerimisega,” ütles avamispeol pargi arendust eestvedav NN Arendus OÜ juhatuse liige ja tegevjuht Enn Laansoo, Jr.

“Paldiski linna ettevõtluskliima ning lähiajal plaanitud suurprojektide realiseerumine tähendavad suuremat elavnemist piirkonna arengus. Vastavatud hoone ja PAKRI Teadus- ja Tööstuspark pakub ettevõtetele võimalust Paldiski arengust osa saada,“ lisas Laansoo.

PAKRI Teadus- ja Tööstuspargi arendamine ja teenuste pakkumine toimub koostöös Tallinna Teaduspark Tehnopoliga. “Taastuvenergeetika sektori kompetentsi koondamisel on väga kõrge potentsiaal nii Eestis kui Põhja-Euroopas. Soovime aidata PAKRI arengule kaasa jõu ja nõuga, et luua tihedad sidemed parkides tegutsevate ettevõtete ja Tehnopoli naabruses asuvate ülikoolidega,“ ütles Tehnopoli juhatuse liige Alar Tamkivi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes