• Eesti

Sõnajalad laiendavad Salme tuuleparki

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap July 24, 2012

Delfi, 24.07.2012

Vennad Sõnajalad laiendavad Salme olemasolevat kuue tuugeniga tuuleparki ühe elektrituuliku võrra, kirjutab portaal saarlane.ee.

„Paneme tuuliku püsti EAS- i toetuse abil ja kui kõik peaks õnnestuma, siis saab see püsti aasta lõpuks,” sõnas Oleg Sõnajalg portaalile saarlane.ee „Tegu on uue põlvkonna tuulikuga, mida oleme ise arendanud viimased neli aastat. Loodetavasti saame 2, 2 megavatise tuuliku tööle järgmisel kevadel.”

Projekti realiseerumisel saab Salme tuulepargis olema kokku seitse tuugenit. Sõnajalad soovivad lisaks Saare maakonnas praegu paigutada elektrituulikut ka Muhusse Võikülla, rohkem neil maakonnas arendatavaid tuugeniprojekte hetkel pole.

Vaata ka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes