• Eesti

Saksamaal toimus tuuleenergeetika mess

Maailma uudised - eteap oktoober 4, 2012

Äripäev, 04.10.2012

Rahvusvaheline ja tuntud tuuleenergia mess ja kongress HUSUM WindEnergy 2012 on juba 25 aastat tähtis kohtumispaik tuuleener­gia valdkonna spetsialistidele ja huvilistele. Iga kahe aasta tagant peetav sündmus toimis tänavu 18.-22. septembril Saksamaal. HUSUM WindEnergy 2012 messiga kaasnev kongress kandis see­kord nime Develop the Future. Enam kui 75 üritusega, mis toimu­sid iga päev paralleelselt viies saalis, ja 200 referendiga käsitles tä­navuse HUSUM WindEnergy kongressi programm Saksa ja rah­vusvahelise tuuleenergia sektori aktuaalseid küsimusi ja väljakut­seid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes