• Eesti

Menetlusse võeti eelnõu elektrituru seaduse muutmiseks

Eesti uudised - eteap November 7, 2012

BNS, 07.11.2012

Riigikogu juhatuse otsusega võeti menetlusse valitsuse 7. novembril algatatud elektrituruseaduse muutmise seaduse eelnõu (318 SE), mille eesmärgiks on viia taastuvatest allikatest, samuti soojuse ja elektrienergia koostootmise režiimis toodetud elektrienergia toetusmeetmed vastavusse Euroopa Komisjoni kehtestatud riigiabi kriteeriumitega, korrastada olukorda elektriturul, tagada toetusmeetmete proportsionaalsus saavutatava eesmärgiga ja kohandada toetusmeetmed elektrienergia areneva siseturuga. Sealhulgas nähakse ette vähendada taastuvate energiaallikate kehtivast toetusskeemist tingitud konkurentsimoonutusi ning vähendada ka põhjendamatult kõrget majanduslikku koormust tarbijatele. Juhtivkomisjoniks määrati majanduskomisjon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes