• Eesti

“Elekter päike­sest ja tuulest”

Eesti uudised - eteap December 11, 2012

Hiiu Leht, 11.12.2012

Viimastel kuudel enne elektrihinna tõusu on kül­lap mõnigi koduomanik kaalunud võimalust ise oma majapidamises elekt­rit tootma hakata. Just neile on mõeldud käsiraa­mat “Elekter päikesest ja tuulest”.

Raamatus tutvustab oma koju rajatud, päike­se- ja tuuleenergia jõul töötavaid energiasüstee­me paarkümmend inimest Eestimaa eri paigust. Juttu tehakse nii ettevõtmise tehnilisest ja ehituslikust poolest kui ka sellest, mis asjaoludel ja kuidas said neist taastuvenergia tootjad. Oma kogemust alternatiivenergia kasuta­jana jagavad teatrijuht ja lavastaja Peeter Jalakas, koorijuht ja dirigent Tõnu Kaljuste jt.

Teose teine osa annab teoreetilisi teadmisi kodu­se elektrijaama rajamisest ja töötamisest. Raamatus on üle 200 foto ja joonise, mis aitavad mõista kasuta­tavate süsteemide olemust ja ehitust.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes