• Eesti

Imatra Elekter: “Roheline valik” oli üllatavalt popp

Eesti uudised - eteap December 11, 2012

Äripäev Online, 11.12.2012

Imatra Elekter elektriäri juht Sven Pitkve ütles, et neil on sõlmitud umbes 5000 elektrilepingut ning selle tulemusega on nad väga rahul. Populaarsemad paketid olid “Täpne” ja “Roheline valik”.

“Ligi 5000 elektrilepingut on sõlmitud, aga kõik ei ole veel kinnitatud. Milline see lõpparv tuleb, ei oska öelda. Peab ütlema, et läks üllatavalt hästi, ei saa kurta. Oleme väga rahul,” kommenteeris Pitkve.

Ta märkis, et Läänemaal on umbes 20 000 klienti, kellest ilmselt paljud jäävad ka üldteenuse peale. “Kuna Läänemaal ja Viimsis on suur hulk suvilakliente, kellel on aastas 100-150 kWh tarbimist, siis nemad on avaldanud soovi jääda üldteenuse peale. Sellepärast ei saa ka veel lõppnumbreid paika panna, sest paljud tulevad veel detsembris sõlmima,” lausus Pitkve.

Vaieldamatult kõige populaarsem pakett oli Imatral „Täpne“, mis sõltub börsihinnast. “Väga hästi on vastu võetud ka „Roheline valik“, mis on täielikult taastuvenergiaallika-pakett. See on üllatavalt hästi läinud ja selle müügiga oleme väga rahul,” märkis Pitkve.

Imatra ei välista, et tulevikus nad teevad ka aktiivsemat kampaaniat. “Meil on oma piirkonnas väga suur hulk kliente, kellega tegeleda, kõigepealt proovime nendega tegeleda siin kohapeal ja siis vaatame, mida uuel aastal plaanime,” ütles Pitkve.

Hea teada:

Imatra Elekter AS kuulub Kagu-Soomes asuvale elektrienergia tootmisele, jaotamisele ja müügile keskendunud energiakontsernile Imatra Seudun Sähkö OY. Kontsern on keskmise suurusega kohalik elektrienergiaettevõte, kelle ajalugu ulatub aastasse 1928. Ettevõttel on ligikaudu 2300 aktsionäri ja peamiselt kuuluvad aktsiad eraaktsionäridele, kohalikele omavalitsustele ja ettevõtetele. Ettevõtte müügimaht on ligikaudu 35 miljonit eurot, elektrivõrgu kogupikkus on 2756 km, tarbimiskohti 24330 ja kontsern annab tööd 65 töötajale.

 

Vaata ka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes