• Eesti

Taastuvenergia toetustega ollakse jälle alguspunktis tagasi

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap December 18, 2012

Postimees Online, 18.12.2012

Taastuvenergia toetuste eelnõu jõudis eile riigikogus punkti, kust kunagi kõik alguse sai: parlamendierakonnad hakkavad kaaluma peaaegu kogu seaduse ringitegemist.

Uus nüanss seaduse juures on toetuste maksmise lõpetamise seadustamine aastast 2021. Selle ettepaneku tegi eile majanduskomisjoni liige Toomas Tõniste (IRL). Sama komisjoni esimees Kaja Kallas (Reformierakond) märkis, et seda ettepanekut tasub kaaluda.

Loe edasi Postimees Onlinest.

Vaata ka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes