• Eesti

Varbla tuulepargi planeering tuleb ümber teha

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap December 15, 2012

Pärnu Postimees, 15.12.2012

Varbla valda kerkiva Pärnu esimese tuulepargi rajamisel ilmsiks tulnud möödalaskmistele pole siiani lahendust leitud. Pärnu maavanema Andres Metsoja sõnade kohaselt on ainus lahendus vigase planeeringu ümbertegemine.

“Oleme istunud koos vallaesindajatega, et veel kord analüüsida seda tekkinud olukorda, ja oleme tõepoolest jõudnud ühiselt arusaamale, et tegemist ei ole pelgalt näpuvigadega, vaid planeering tuleb vastavusse viia ja see tähendab sisuliselt uue planeeringu tegemist,” selgitas Metsoja ERRi uudistele.

Üks tuulegeneraator kerkib ligi 150 meetrit eemal kohast, kus see peaks olema kaardi järgi.

Metsoja jutu järgi nõuab planeeringu ümbertegemine nii raha kui lisakoormust, et planeeringuga jõuaks operatiivselt ja tähtaegade piires valmis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes