• Eesti

Pärnumaa hakkab mereala planeerima

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap February 8, 2013

Äripäev Online, 08.02.2013

Pärnu maavanem Andres Metsoja kirjutab uuel nädalal alla lepingu OÜ-ga Hendrikson & Ko, et koostada Pärnu maakonnaga piirneva mereala maakonnaplaneering.

Koos planeeringuga hinnatakse ka keskkonnamõju. Kuna tegemist on Eestis esimese mereala planeeringuga, on selle koostamisse kaasatud ka eksperdid: mereelupaikade ekspert Georg Martin ja kalandusekspert Markus Vetemaa Tartu Ülikooli Eesti Mereinstituudist ning tuuleenergeetika ekspert Ain Kull Tartu Ülikooli Ökoloogia- ja Maateaduse Instituudist.

Valitsus on merealaplaneeringu algatatud kahes Eesti piirkonnas – Pärnu ja Hiiu maakonnaga piirnevatel merealadel. Pärnu maakonnaga piirneva mereala planeering valmib 2016. aasta lõpuks. Planeeringu koostamist rahastatakse Eesti-Läti programmist.

Vaata ka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes