• Eesti

Taastuvenergia moodustas üheksa protsenti jaanuari elektritootmisest

Eesti uudised - eteap March 1, 2013

BNS, 01.03.2013

Elektrisüsteemi halduri Elering teatel moodustas jaanuarikuus taastuvenergia tootmine üheksa protsenti kogu Eesti elektritootmisest.

Taastuvenergiast toodeti jaanuaris elektrit kokku 100 gigavatt-tundi, sealhulgas tuuleenergiast toodeti elektrit 52 gigavatt-tundi, biomassist ja biogaasist 46 gigavatt-tundi ning hüdroenergiast kaks gigavatt-tundi, selgub Eleringi kuuülevaatest.

Taastuvenergiast toodetud elektrienergia kogus vähenes jaanuarikuus 25 protsenti võrreldes aastataguse perioodiga ja seda peamiselt biomassist toodetud taastuvenergia 50-protsendilise vähenemise tõttu. Samas tõusis tuuleenergiast toodetud taastuvenergia kogus 47 protsendi ulatuses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes