• Eesti

Tuuleenergia edestas teisi taastuvenergia liike

Tuuleenergia blogi - eteap March 1, 2013

Elektrisüsteemi halduri Elering teatel moodustas 2013 aasta jaanuarikuus taastuvenergia tootmine üheksa protsenti kogu Eesti elektritootmisest ning suurima osa ehk veidi üle poole sellest andis tuuleenergia. Tuulikud genereerisid jaanuaris 52 GWh elektrit, mis on 47% rohkem kui möödunud aasta jaanuaris.

Kogu taastuvenergiast toodetud elektrienergia maht vähenes jaanuarikuus 25% võrreldes aastataguse perioodiga ja seda tingituna peamiselt biomassist toodetud taastuvenergia vähenemisest. Taastuvenergiast toodeti jaanuaris elektrit kokku 100 GWh.

Vaata ka

One response to “Tuuleenergia edestas teisi taastuvenergia liike”

  1. t says:

    kahjuks on see artikkel väga pooliku informatsiooniga.
    kui juba rääkida tuuleenergia tootmise mahust siis kindlasti koos protsendiga kogu elektrienergiast.
    Just see näitaja on sisuline ja oluline, annab reealset teavet.
    Autor räägib aga tuuleenergia osast taastusvenergias mis ei näita suurt midagi, eriti olukorras kus muu taastusenergia tootmine vähenes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes