• Eesti

Tulemas tuuleenergia tehniline seminar

Tuuleenergia blogi - eteap April 30, 2013

ABB koostöös Eesti Tuuleenergia Assotsiatsiooniga (ETEA) korraldab 8. mail tuuleenergia seminari, kus ABB tutvustab oma tegevust Balti riikides ning tuuleparkidele sobivaid tooteid ja teenuseid. Lisaks tutvutakse ABB komplektalajaamadega ning tehakse ringkäik ABB vastvalminud tehastes.

Registreerida saab kuni 2. maini e-posti aadressil krista@tuuleenergia.ee. Eelisjärjekorras paneme kirja ETEA ja tuuleenergia klastri liikmed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes