• Eesti

Kuidas suhtute elektrituulikutesse?

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap June 27, 2013

Saarte Hääl, 27.06.2013

Hannes Tamm Ku­ressaarest:

Minu arvates väga positiiv­ne nähtus. Kindlasti elektrituulikud häirik­sid, kui nad oma kodu ligidal oleksid, aga väga suure raha või muu kompensatsiooni eest olek­sin kõigega nõus. Peaasi et saaks elektrihinna normaalseks.

Aime Mägi Tagaverelt:

Mind nad ei häiri. Kodu­õuele neid just ei tahaks, aga kui nad on kusagil mere ääres, las olla.

Lauri Raidma Kaarma vallast:

Vastu neile pole, poolt ka mitte. Mul kodu lähedal neid on ka, kui nad töö­tavad, kostab see õue peale küll. Aga minu elu nende olemasolu ei sega ega häiri kuidagi. Elektrituulikute piirangute osas mul seisukoht puudub.

Paul Uus Luulupest:

Meie kandis elektrituulikuid pole, mind nad seega ei sega. Kui neid aga tahetaks panna, eks sel iuhul peavad nad ju majadest ka teatud kaugusel olema, et inimeste igapäevaelu ei häiriks. Igal asjal on ju omad seadused. Ega minu maja taha neid saagi panna, sest siis ma ju tõesti öösel magada ei saa. Kui nad jäävad minu majapida­misest parajale kaugusele, olek­sin nende paigaldamisega nõus.

Andres Toom Mändjalast:

Kindlasti on elektrituulikud kasuli­kud, aga kui nad on ini­meste elamu­tele nii lähe­dal, tekitavad muidugi problee­me. Nende püstitamisel peavad kindlasti olema teatud piiran­gud. Minu kodu lähedal on kaks elektrituulikut, seepärast oskan ka öelda, et nende tegevus – müra ja varju liikumine õuel – ikka häirib praegu. Kasu ei saa meie neist midagi.

Kaimar Salm Orissaarest:

Kui endal elektrituulik oleks, oleks teda seega t vaja. Aga muidu pole mul vahet, on nad olemas või mitte. Lubaksin oma kodu lähe­dusse elektrituuliku seada küll, kui minu majapidamisse sealt ka väheke elektrit tuleks. Muud kompensatsiooni ei soovikski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes