• Eesti

FOTOD: Eesti Energia ja Nelja Energia avasid Paldiskis tuulepargi

Eesti uudised - eteap August 13, 2013

Äripäev, 13.08.2013

Eesti Energia ja Nelja Energia avasid Pakri poolsaare põhjatipus uue tuulepargi. Kokku püstitati 18 elektrituulikut, millest üheksa kuulub Eesti Energiale ja üheksa Nelja Energiale.

Koos vanemate Pakri tuulikutega katavad poolsaarele rajatud tuuleelektrijaamad kokku ligi 50 000 keskmise tarbimisega Eesti pere elektrivajaduse. Täna töötab Eestis kokku 126 elektrituulikut koguvõimsusega 269,4 MW, mis toodavad ligikaudu 6% kogu Eesti elektritarbimisest.

Vaata ka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes