• Eesti
  • English

Rene Tammist nimetati ACERi liikmeks

Eesti uudised - eteap September 27, 2013

BNS, 27.09.2013

Euroopa Parlament uuendas Eesti Taastuvenergia Koja juhi Rene Tammisti Energeetikasektorit Reguleerivate Asutuste Koostööameti (ACER) 9-liikmelise Täidesaatva Nõukogu täisliikme mandaati nelja aasta võrra. Tammist valiti Nõukogu liikmeks 2012. aastal.

2011. aastast tegutseva ameti eesmärk on aidata kaasa Euroopa elektrienergia ja maagaasi siseturgude tõhusale toimimisele ja tugevdada riiklike energiaturu regulaatorite koostööd EL-i tasandil. Ühena uutest funktsioonidest teostab ACER järelvalvet energia hulgimüügi turu üle kaitsmaks tarbijaid ja hoidmaks ära kuritarvitusi.

ACERi Täidesaatva Nõukogu ülesandeks on määrata ametisse kõik teised ACERi organid, kinnitada eelarve ja tegevuskava ning tagada ACERi eesmärkide saavutamine. Nõukogu koguneb regulaarseteks istungiteks vähemalt kahel korral aastas.

Tammist jätkab oma senist tööd Eesti Taastuvenergia Koja juhina. Tammist on töötanud Euroopa Parlamendis energiapoliitika nõunikuna ning uurinud oma doktoritöös energiaturgude regulatsiooni konvergentsi Euroopa Liidus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes