• Eesti

Tuuleparkidest hoogu juurde

Eesti uudised - Tuul March 26, 2014

Tehnikamaailm, 26.03.2014

Rahvusvahelisel taastuvenergia kodulehel renewableenergyworld. com ilmus hiljuti artikkel, mis kolme Balti riiki võrreldes kiitis Eestit aas­taks 2015 Liivi lahte 1500 MW tuulepargi rajamisplaanide eest ning nahu­tas Leedut sarnaste plaanide puudu­mise pärast.

Küll aga jäeti antud artik­lis kahe silma vahele tõsiasi, et Liivi lahe plaan pole sugugi kindel ja sõl­tub 2015. aastaks valmivast uurimus­tööst, mis keskendub räimede ja teis­te heeringaliste rändele piirkonnas. Potentsiaalselt võib tuulepark ohtu seada kogu Pärnu lahe kalastuse.

Artikkel iseenesest oli siiski teiste Balti riikide tore tagantutsituse katse Eesti näitel, kes on Balti riikide kin­del liider oma ligikaudu 400 miljoni euro suuruse investeeringuga tuuleparkidesse. Loodame, et varased kii­tused innustavad ka Eestit taastuv­energia alaseid pingutusi suurendama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes