• Eesti

Firmad loovad uut energiaturgu

Eesti uudised - Tuul April 26, 2014

Ettevõtted arendavad norrakate rahastuse toel välja unikaalset lahendust, millega kaasatakse tarbijad senisest enam energiaturule.

Elering tahab klientidele elektri eest peale maksma hakata, Elektrilevi tahab vähendada võrgutasu, Taastuvenergia Koda loob väikestest taastuvenergiatootjatest koosneva virtuaalse elektrijaama ning VKG annab klientidele võimaluse küttekulusid täpsemalt jälgida. Kokku peaks projekt tooma tarbijatele säästu 10–20 miljonit eurot ning andma teenusepakkujatele lisakäivet 8–15 miljonit eurot.

Vaata ka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes