• Eesti

Milline vaade avaneb meretuuliku otsast?

Tuuleenergia blogi - Tuul April 8, 2014

Tuulikutootja Siemens on loonud interaktiivse rakenduse, mille abil saab kasutaja 360-kraadise vaate meretuuliku tipust. Veebirakendus lubab piiluda ka tuulikute sisemusse ning annab ülevaate tuulikuosade tootmisest.

Näiteks saab näha, kuidas valmistatakse peaaegu Airbus A380 lennuki tiiva pikkust tuuliku laba, mis on ühtlasi ka maailma suurim ühes tükis komponent.

3D-rakenduse abil on võimalik lisaks meretuuleenergiale saada infot ka maismaa tuulikute kohta – klikkides ja ringi liikudes avaneb palju uut ja põnevat informatsioon kas teksti või video vahendusel. Sisene rakendusse siit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes