• Eesti

Maa-amet pani müüki elektrituuliku vundamendiga maatüki

Eesti uudised - Tuul May 30, 2014

Saarte Hääl, 30.05.2014

2. juunil toimub elektrooniline oksjon, müümaks Nasval asuvat Sadama 26B kinnistut, millele ulatuvad ka kõrvalolevale kinnistule ehitatud laevatehase elektrituuliku vundament ja selle elektrikaablid.

Maa-amet teatab oksjonikuulutuses, et 5969 ruutmeetri suurune tootmismaa kinnistu müüakse 4210-eurose alghinnaga ja see jääb Sadama tee 26 ja lähiala detailplaneeringualale.

Planeeringuga nähakse ette kinnistule juurdepääsutee ja parkla rajamine. AS Baltic Workboats on Sadama tee 26B-ga piirnevale alale välja ehitanud elektrituuliku ja elektrimaakaabelliinid Sadama tee 26B kinnisasjale.

Sadama tee 26B kinnisasjale ulatuvad osaliselt ka elektri-tuuliku vundament koos maanduspaigaldisega, mis on rajatud omavoliliselt, maaomaniku nõusolekuta. Sadama tee 26B kinnisasjal on täidetud pinnast ja see on kaetud killustikuga. Kinnistule pääsemine on takistatud omavoliliselt rajatud aiaga. Samuti paikneb kinnisasjal ehitussoojak, teatas maa-amet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes