• Eesti

Kirjakastist: Lõpetage minu allkirjaga manipuleerimine!

Eesti uudised, Tuuleenergia - Tuul June 6, 2014

Hiiu Leht, 06.06.2014 (Jan Ignahhin)

Minu viis aastat tagasi antud allkiri oli antud konkreetse olukorra vastu. Täna on uus olukord, reaalsus ja võimaluste platvorm ja häda neile, kes püüavad seista selle võimaliku “pumba” ees. Tuletan meelde, et Euroopa vahendid, mida jagatakse kohaliku elu elavdamiseks, lõppevad tõenäoliselt eeloleva perioodiga. Kõrvalepõikena – ma olen enam kui veendunud, et meetmete avanedes 2015 on Leaderi ukse taga järjekorras, viimast toetussüsti taotlemas ka osa neid inimesi, kes täna nii kirglikult silmaga vaevalt hoomatavate tuuleparkide vastu uugavad. Täna ei saa asi enam olla ainult küsimuses – MINA TAHAN või EI TAHA. See on selgelt üks osa laiemast piirkonna arengu ja demograafilisest küsimusest. Rahva liikumist suurlinnadesse me tõenäoliselt peatada ei saa. Me saame seda takistada, aga lükates tagasi säärased investeeringud ja potentsiaalsed võimalused ise nende investeeringute viljadest osa saada, väitega – ME

LIHTSALT EI TAHA! – on kuritegu, tänases olukorras lauslollus ja siitlahkujatele hoo juurdeandmine.

MINA LIHTSALT EI TAHA, et mu lapselapsed vaataks suurlinnast Hiiumaad kui Osmussaart – seal on ilus ja seal on majakas, aga paraku ei ole seal mitte halligi teha. Ja Inge Talts, kui Teie lapselapselapsest tuleb ka arst, siis isegi temal ei ole Osmussaare-taolisel saarel midagi teha.

MINA LIHTSALT EI TAHA, et keegi, kes kõvemini kisendab, võtab võimaluse minult, minu lastelt, lastelastelt ja kogukonnalt üldse võimaliku (roheliselt toodetud) energiaturvalisuse ja võimaluse teenida kellegi teise tehtud suurinvesteeringult. Kordan, lõpetage minu selgelt aegunud allkirjaga manipuleerimine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes