• Eesti

Peaminister külastas juuli alguses Pakri tuuleparki

Tuuleenergia blogi - Tuul July 10, 2014

Peaminister Taavi Rõivas ja riigikogu liige Kalle PallingPeaminister Taavi Rõivas külastas juuli alguses Pakri tuuleparki, mis rajati 2004. aastal ning asub Paldiskis. Peaminister kasutas ka võimalust minna tuuliku tippu, kust avaneb suurepärane vaade Pakri poolsaarele ja merele. Pildil peaminister Taavi Rõivas koos Riigikogu liikme Kalle Pallinguga.

Peaministri võttis tuulepargis vastu Nelja Energia AS juhatuse esimees Martin Kruus. Ühiselt arutati tuuleenergia hetkeseisu ja tuleviku üle.

Piltide autor: Tauno Tõhk, Valitsuse kommunikatsioonibüroo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes