• Eesti

Kohtume Arvamusfestivalil!

Tuuleenergia blogi - Tuul August 15, 2014

Arvamusfestival 2014Sel nädalavahetusel on Eestimaal oodata palju häid mõtteid ja sisukaid arutelusid. Tule laupäeval kell 15:00 Paidesse ja osale Arvamusfestivali Rohelise Värava keskkonnalaval toimuvas arutelus „Kogukondlik looduskasutus – head ja vead“.

Kas kohalikel kogukondadel võiks olla ressursside kasutamisel eelisõigus? kelle oma on tuul? Arutelust võtab osa Kaupo Vipp’i ja Anzori Barkalaja kõrval ka Tuuleenergia Assotsiatsiooni juht Tuuliki Kasonen.

Lisa Rohelise Värava keskkonnalaval toimuva kohta

Rohelise Värava keskkonnalava asub rattaparkla kõrval, vt täpset asukohta kaardilt (nr 28)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes