• Eesti
  • English

Toimus Tuuleenergia Assotsiatsiooni infopäev

Tuuleenergia blogi - eteap October 12, 2015

Capture uus infopaev 2015Eesti Tuuleenergia Assotsiatsioon korraldas koostöös Saksa-Balti Kaubanduskojaga oma liikmetele 03.novembril infopäeva. Üritus toimus Tallink Spa & Conference hotellis ning osa võttis 36 inimest. Loe lähemalt SIIT.

Osalejad

Ott Antsmaa, ElektrileviTuuleenergia assotsiatsiooni tegevjuht Tuuliki Kasonen ja Eesti Energia taastuvenergia arendusjuht Lauri Ulm

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes