• Eesti

Baltic Workboats viis energiatootmise eraldamise lõpule

Eesti uudised - eteap March 15, 2016

BNS, 15.03.2016

Saaremaa laevatootja Baltic Workboats AS viis eelmisel nädalal läbi jagunemise, millega lõi eraldi ettevõtte Five Wind Energy OÜ, kuhu koondas enda energiatootmise.

Baltic Workboatsi jagunemine selle ettevõtte ning Five Wind Energy OÜ vahel viidi lõpule eelmise nädala reedel, selgub jagunemisteatest.

“Mingeid suuri plaane meil ettevõttega pole, lihtsalt me tahame ära eristada põhitegevuse ja energiatootmise. Need on kaks täiesti eri tegevust, üks on laevaehitus ja teine energiatootmine, need ühes ettevõttes võivad segadust tekitada,” ütles Baltic Workboatsi juhatuse liige Margus Vanaselja detsembris BNS-ile.

Kuigi kaks suurt tuulikut asuvad laevatehase territooriumil, on energiatootmine Vanaselja sõnul täiesti eraldi äriprojekt. “Seal toodetakse tegelikult üle hästi palju, need on suured tuulikud. Osaliselt see elekter läheb tehasesse. Ülejäänu läheb võrku,” lisas Vanaselja.

Mullu kasvatas Baltic Workboats käivet 9,6 protsenti 22,4 miljoni euroni, puhaskasum kasvas samal ajal 3 miljoni euroni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes