• Eesti
  • English

Tulemas: rahvusvaheline meretuuleenergia konverents WINDFORCE Baltic Sea

Tuuleenergia blogi - eteap December 28, 2016

wab-button-balticsea-2017-tallin-engl8. – 9. veebruaril 2017 toimub Tallinnas Läänemere tuuleenergiale keskenduv rahvusvaheline konverents WINDFORCE Baltic Sea 2017, mille avab Eesti majandus- ja taristuminister Kadri Simson.

Kahe päeva jooksul annavad paarkümmend meretuuleenergia eksperti ülevaate, kuidas Läänemere riikidel meretuuleenergias läheb ning millised on kõige uuemad õppetunnid meretuuleparkide ehituses, opereerimises, rahastamises, kindlustamises ja võrguga liitmisel. Ülevaade esinejatest ja teemadest on leitav SIIN. Vaata SIIT ka lisainfot.

WINDFORCE Baltic Sea on ka suurepärane võimalus kohtuda eriala spetsialistidega pea kõikidest Läänemere riikidest. Esimest korda on Eestis koos umbes 100 rahvusvahelist meretuuleenergia eksperti! Varasemalt on Läänemere tuuleenergia konverents toimunud Stockholmis, Gdanskis, Helsingis ja Bornholmi saarel.

Konverents on tasuline, Eesti Tuuleenergia Assotsiatsiooni liikmetele kehtib erihind.
Üritusele saab registreeruda kuni 12.01.2017, selleks kliki peakorraldaja ehk Saksa tuuleenergia agentuuri WAB kodulehele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes