• Eesti

Kolmapäeval algab Tallinnas rahvusvaheline meretuuleenergia konverents

Tuuleenergia blogi - eteap February 6, 2017

Kolmapäeval ja neljapäeval toimub Tallinnas Läänemere tuuleenergiale keskenduv rahvusvaheline konverents WINDFORCE Baltic Sea, mille avab majandus- ja taristuminister Kadri Simson.

SeaForce2017

Eesti on Pärnu ja Hiiu maakonnaga piirnevatel merealadel leidnud esimesed asukohad meretuulikute kasutuselevõtuks ning lähiajal planeerib riik ka ülejäänud mereala kasutuse. Selleks, et õppida teiste Läänemere riikide meretuuleenergia kogemustest toob konverents Eestisse üle 100 rahvusvahelise meretuuleenergia eksperdi.

Konverents on ka hea võimalus Eesti ettevõtetel sõlmida uusi ja tugevdada olemasolevaid kontakte. Eestis on mitmeid ettevõtteid, kes pakuvad teenuseid, tooteid ja koostööprojekte rahvusvahelisele turule, nt tuulikute hooldust teostav Empower 4Wind OÜ, tuulikutehnikute päästeõpet pakkuv Reval Merekool, tuuleenergia tootjad Nelja Energia AS ja Eesti Energia AS, TS Shippingu laev Botnica.

Konverentsi korraldab Saksa tuuleenergia agentuur WAB koostöös Eesti Tuuleenergia Assotsiatsiooniga.

Üritust toetab Tallinna Ettevõtlusamet, EA_logo_eesti_kaetud_260x43Baltic Sea Offshore Wind Forum ja ettevõtted ela[container] ning RS Diving Contractor.

Esinejate ja teemadega saab tutvuda siin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes