• Eesti

Tulemas konverents: Taastuvenergia kasutamine tööstuses

Tuuleenergia blogi - etea aprill 28, 2017

Tallinnas toimub 16. mail 2017. aastal konverents teemal „Taastuvenergia kasutamine tööstuses”, kus Saksa ettevõtjate, liitude ja avaliku sektori esindajad jagavad taastuvenergiale ülemineku kogemusi. Konverentsikavaga saab tutvuda siin.

AHK conf

Konverentsil osalemine on tasuta ja registreeruda saab kuni 9. maini e-posti aadressil marge.aedna@ahk-balt.org

“Tulemas konverents: Taastuvenergia kasutamine tööstuses” on saanud 2 vastust

  1. Aarne TOOMSALU ütleb:

    I am elected member of the board of the Estonian Inventors Association since 2012 and concerning to renewable energy outlook in manufuture I am wave energy harvesting prototype development Baltic-Taiwan invited R&D group member and therefore committed to apply for participation the work of this particular upcoming conference on May 16-th 2017

  2. etea ütleb:

    Thank you for your interest. As we are not organizing the conference ourselves we kindly ask you to write also to marge.aedna@ahk-balt.org regarding your registration.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes