• Eesti

TV3 VIDEO | Ida-Virumaal jätkub kaitseministeeriumi ja tuuleparkide arendajate vastasseis

Eesti uudised - eteap september 6, 2017

Õhtuleht, 06.09.2017

Ida-Virumaal jätkub vastasseis Eesti Kaitseministeeriumi ning tuuleparkide arendajate vahel.

Ida-Virumaal asuvad radari- ja raadiosüsteemid, mida kõrged ja pikkade labadega tuulikud takistaksid. Ettevõtjate meelest on tuuleparkide rajamine sinna soodne ning tuuleparkide arendajaid leidub. Uute arendajate seas on Auvere pargi arendajad vennad Sõnajalad ja Ants Pilving.

Tuuletehnoloogia liidu esindaja Jaanus Tehver ütles, et Ida-Virumaa suured kaevandusalad on tuuleparkide rajamise jaoks sobivaks määratud üleriigilise planeeringuga. Peamine sobivus seisneb aga hõredas inimasustuses.

Rajatav Auvere tuulepark aga segab riigikaitseliste ehitiste töövõimet, selgitas kaitseministeeriumi nõunik Mati Kuppar.

 

Vaata ka

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes