• Eesti

VIDEOINTERVJUU Aavo Kärmas Tootsi tuulepargi ülekulust: ma tahan näha arvutuskäiku

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap november 30, 2017

Postimees, 30.11.2017

Eesti Energia taastuvenergiaettevõtte Enefit Greeni juht ütles videointervjuus Postimehele, et enne, kui ta ei ole näinud arvutuskäiku, mille kohaselt tekiks neil Tootsi tuulepargist järgmise 12 aasta jooksul enam kui 180-miljoniline ülekulu, ta seda väidet ei kommenteeri.

Eesti Taastuvenergia Koja juht Rene Tammist rääkis hiljuti Postimehele, et kui Tootsi tuulepargi enampakkumise võidaks Eesti Energia, siis tänase toetusskeemi jätkudes tekiks sellest järgmise 12 aasta jooksul 180-miljoniline ülekulu, mille maksavad kinni tarbijad. Samas, kui Tootsi tuulepark läheks enampakkumise asemel vähempakkumisele, oleks sama raha eest võimalik ehitada veel viis tuuleparki.

Loe edasi Postimehe veebist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes