• Eesti

Taastuvenergia meelitab ettevõtteid üha enam

Eesti uudised, Maailma uudised - eteap December 20, 2017

Äripäev, 20.12.2017

Enam kui sadakond rahvusvahelist suurettevõtet on andnud lubaduse minna täielikult üle taastuvenergia kasutamisele, kirjutab Eesti Taastuvenergia Koja juhataja Rene Tammist.

Nende hulgas on IKEA, Coca-Cola, H&M, Philips ja Google. Kui Google ja H&M on taastuvenergiale ülemineku saavutamisele väga lähedal, siis näiteks IKEA, Philips ja Coca-Cola püüdlevad eesmärgi täitmise poole aastaks 2020.

Üleminek taastuvatele energiaallikatele vähendab ettevõtete opereerimiskulusid, võimaldab siseneda turgudele, kus väärtustatakse keskkonnahoidu, vähendab regulatiivseid riske, mõjub atraktiivselt vastutustundlikele investoritele, parandab ettevõtete pikaajalist jätkusuutlikkust, tõstab brändi reputatsiooni ja tõmbab ligi progressiivseid talente.

Loe edasi Äripäevast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes